Jamstvo Nahrin

Nahrin d.o.o. je podjetje, ki prodaja te izdelke na območju Slovenije. Ustanovljeno je bilo leta 2006 in začenja poslovati v letu 2007. Podjetje se zavezuje maksimalno ščiti potrošnike ter jamči za profesionalno usposobljenost svojih svetovalcev. Značilno je strogo spoštovanje veljavne zakonodaje na področju prodaje in natančno določen etično-komercialni kodeks.

Nahrin d.o.o. posebno pozorno skrbi, da so svetovalke, ki predstavljajo njegove izdelke, dobro pripravljene in usposobljene v zadovoljstvo kupcev. Vsaka svetovalka pooblaščena za prodajo Nahrinovih izdelkov se vsakih 14 dni udeležuje tečajev o značilnostih izdelkov in metodah dela, da lahko svojim kupcem vedno ponuja najboljše in na najboljši način.


Nahrin – vaš partner od leta 1954

IZDELKI
Izdelki Nahrin se odlikujejo po tem, da so izdelani iz skrbno izbranih surovin najboljše kvalitete, ki ne vsebujejo pesticidov in kemičnih ostankov.

PROIZVODNJA
Poteka z najsodobnejšimi napravami, ki zagotavljajo najboljšo kvaliteto. Vsi izdelki so izdelani v Švici in ustrezajo zdravstvenim zakonom v Švici in v EGS. Prehranska dopolnila Nahrin so registrirana tudi na ministrstvu za zdravje republike Slovenije.

KONTROLA
Proizvodnjo stalno kontrolirajo švicarske zdravstvene oblasti. Za biološke izdelke izdaja certifikat bio.inspecta.

NALEPKE
Vsebina izdelkov je jasno navedena na etiketi. Kjer je potrebno, so navedene tudi količine in analiza sestavin.

EMBALAŽA
Vsa embalaža je izdelana iz ekoloških materialov, ki pri sežiganju ne sproščajo strupenih plinov.

PRODAJA
Nahrin vam ponuja popolne storitve s prodajo na domu. Naša svetovalka pride direktno k vam na dom, da lahko brez obveznosti spoznate celoten izbor naših izdelkov. Če želite, lahko vse predstavljene izdelke tudi pokušate. Poleg tega se lahko obrnete na naše svetovalke za kakršnokoli informacijo v zvezi s prehranjevanjem in dopolnjevanjem prehrane z naravnimi izdelki Nahrin.

POPOLNO JAMSTVO NAHRIN
Če bi vam izdelek ne ustrezal, se povežite z našo svetovalko, ki vam ga bo brezplačno zamenjala. To delamo zato, ker želimo imeti samo zadovoljne kupce.



Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!