Aktualne novosti pri poslovanju s Pošto Slovenije

11.2.2019 ob 10:55, Zadnja sprememba 2.5.2019 16:42

Aktualne novosti pri poslovanju s Pošto Slovenije

 

 

From: Pošta Slovenije <pogodbeniki@posta.si>
Sent: Monday, February 11, 2019 10:52 AM
To: Undisclosed recipients:
Subject: Organizacija dela v primeru stavke

 

 

Spoštovani,

 

Pošta Slovenije tudi po napovedi stavke obeh reprezentativnih sindikatov za 19. februar 2019 nadaljuje socialni dialog za čimprejšnjo uspešno sklenitev ustreznega dogovora.

 

V skladu z Zakonom o poštnih storitvah in Zakonom o stavki morajo vsi zaposleni v Pošti Slovenije tudi med stavko zagotavljati predpisan obseg poštnih storitev.  V primeru, da nadaljnja pogajanja kljub vloženim naporom ne bodo pripeljala do preklica napovedane stavke, bo Pošta Slovenije poskrbela za primerno organizacijo dela tudi v času stavke in izvedla vse potrebne aktivnosti za minimiziranje njenega vpliva na poslovanje strank ter uporabnikov storitev.

 

Kot je predpisano z zakonom, bomo z obema sindikatoma sklenili tudi dogovor o izvajanju poštnih storitev med potekom stavke, v katerem bo definiran obseg izvajanja storitev. Tako bomo tudi v času stavke izvajali vse poštne storitve, vendar pa pri tem povsem ne izključujemo motenj v delovnem procesu, ki bi se lahko odrazile v morebitnem podaljšanju rokov prenosa pošiljk.

 

Zavedamo se, da je nemoteno odvijanje poštnega prometa izjemnega pomena za poslovanje naših strank, zato bomo naredili vse, kar je v naši moči, da vam v vseh okoliščinah zagotavljamo kakovostne storitve.

 

Poudarjamo, da si iskreno prizadevamo, da s sindikatoma čim hitreje sklenemo dogovor, da do stavke ne pride. Upamo, da vas bomo  lahko o uspešnem zaključku pogajanj  že kmalu obvestili. 

 

Zahvaljujemo se vam za zaupanje.

 

Pošta Slovenije
--
This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.



Komentarji

Vam je zgornja objava všeč? Bi nam radi še kaj povedali? Morda pohvalili? Oddajte svoj komentar!